Kouvolan Seudun Keilailuliitto ry:n toimintaa tukevat:
Ajankohtaista
22.3.2018

Juniorit ovat uusi Nuorisokeskus Anjalan kummijoukkue

Kouvolan Keilailuliiton juniorit ovat uusi Nuorisokeskus Anjalan kummijoukkue! Yhteistyökumppanuus julkaistiin eilen upeassa ja idyllisessä Ankkapurhan maisemassa, jossa paikalla olivat kaikki neljä uutta kummijoukkuetta. Keilailuliiton junioreista kunniatehtävää vastaanottamassa olivat Juho Leivo ja Saku Huomo.

 

Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Nuorisokeskus palvelee valtakunnallista nuorisotoimintaa, leiri- ja luontokoulutoimintaa sekä nuorisomatkailua. Lasten ja nuorten leirien, rippileirien ja päiväretkien lisäksi keskuksen osaamiseen kuuluu myös yritystilaisuuksien ja kokouksien, virkistyspäivien ja perhejuhlien toteuttaminen.


19.3.2018

Radanluku- ja välinekurssi Kuusankosken keilahallilla 29.3.

Radanluku- ja välinekurssi Kuusankosken keilahallilla torstaina 29.3. kello 17.00-20.00.

 

Radanluku- ja välinekurssilla Mika, Niko ja Joni Oksanen opastavat osallistujia radanluvun mielenkiintoisiin saloihin. Kurssiin sisältyy tunnin teoriaosio ja kahden tunnin rataharjoitteluosio, jossa harjoitellaan opittuja tietoja käytännössä. Tarjolla on useita erilaisia rataolosuhteita, jossa keilaajat pääsevät testaamaan radanhoidon vaikutuksia pallon käyttäytymiseen ja pelilinjan merkitykseen.

 

Kurssin hinta on 10 € / henkilö sisältäen koulutuksen ja ratamaksun. Ilmoittautumiset tiistaihin 27.3. mennessä. Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 15. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Kouvolan ja Kuusankosken keilailuliitot.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

KoskiBowling, puh. 05-3748390

Joni Oksanen, puh. 0400-551838


9.3.2018

Kevään JunioriRankingista puolet pelattu

Kouvolan Keilailuliiton junioriharjoitusten yhteydessä kisailtava JunioriRanking on edennyt puoliväliin. Kevään aikana on jäljellä vielä kolme osakilpailua, joten mukaan ehtii hyvin. Tulokset ja lisätiedot löytyvät Juniori- ja koulutustoiminnnan alta kohdasta Juniorit.

 

Keskiviikkoisin kello 17.00.18.00 pidettävät harjoitukset jatkuvat koko kevään 16.5. asti. Paikalle ovat tervetulleita kaikki keilailusta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Harjoitusten ratamaksu on 5 € / henkilö.

 

Tervetuloa!


4.3.2018

Kimmo Järvinen seniorimiesten SM-kultaan

Kouvolan All Starsin Kimmo Järvinen voitti seniorimiesten Suomen mestaruuden komealla esityksellä. Loppuottelussa kaatui Helsingin Tornadoksen Peter Strömberg pistein 482-448. Pronssille keilasi Raision Alfa BC:n Kari Murtomäki.

 

Kouvolan Keilailuliitto kiittää hienosta SM-keväästä!

 

Suomen Keilailuliiton uutiseen


3.3.2018

Reija Lundén seniorinaisten Suomen mestaruuteen

Helsingin Grankulla Bowlaren Reija Lundén keilasi toiseen peräkkäiseen seniorinaisten Suomen mestaruuteensa. Loppuottelussa kaatui Raision Nasevia edustava Nina Haavisto pistein 502-421. Pronssille sijoittui Haaviston seurakaveri Jaana Anttas.

 

Suomen Keilailuliiton uutiseen

 

Kuva: Seija Lankinen


2.3.2018

Senioreiden SM-loppukilpailut tulevana viikonloppuna

Senioreiden SM-kilpailujen loppukilpailut pelataan tulevana viikonloppuna Kouvolan keilahallissa. Naiset keilaavat lauantaina 3.3. ja miehet sunnuntaina 4.3. Molemmat loppukilpailut alkavat kello 10.00.

 

Suomen Keilailuliitto lähettää molempina päivinä suoraa nettilivelähetystä. Lisäksi tarjolla on Kouvolan keilahallin online scoring ja ratakamerat.

 

Miesten loppukilpailun livelähetys

Naisten loppukilpailun livelähetys

Online scoring

Ratakamerat

 

Suomen Keilailuliiton uutiseen


26.2.2018

Senioreiden SM-kilpailujen karsinta päätökseen

Senioreiden SM-kilpailujen alkukilpailu on nyt saatu pelattua. Viimeinen viikko oli vauhdikas ja tapahtumantäyteinen.

 

Kouvolan All Starsin Kimmo Järvinen kruunasi senioreiden SM-kilpailujen viimeisen alkukilpailuviikon tekemällä karsinnan parhaan tuloksen ja ainoan 300-sarjan. Samalla All Stars keilasi pari- ja joukkuekilpailun voittoon. Naisten kilpailussa Jaana Anttas johdatti Raision Nasevat joukkuekultaan.

 

Henkilökohtaiset loppukilpailut pelataan ensi viikonloppuna. Naiset ratkaisevat mitalit lauantaina 3.3. ja miehet sunnuntaina 4.3. Molemmat loppukilpailut näytetään nettilivelähetyksinä Suomen Keilailuliiton välittäminä.

 

SKL:n uutiseen


22.2.2018

Veteraanien Kakkossarjan rataolosuhde 1.3.

Torstaina 1.3. Kouvolan keilahallissa pelattavan veteraanien Kakkossarjan kierroksen rataolosuhde löytyy alla olevasta linkistä.

 

Rataolosuhde

 

 


20.2.2018

Kimmo Järvinen johdatti All Starsin kaatoiloittelua

Senioreiden SM-kilpailujen viimeinen karsintaviikko sai lentävän lähdön, kun kilpailun ensimmäinen 300-sarja sai päivänvalonsa. Kouvolan All Starsin Kimmo Järvinen esitti huikeaa peliä alusta lähtien ja kolmanteen sarjaan tärähti täydellinen jättipotti.

 

Loppupelikin sujui komeissa merkeissä ja Järvinen valloitti alkukilpailun kärkipaikan tuloksella 1915 (ka. 239,38). Samalla All Stars kaahasi sekä pari- että joukkuekilpailun johtoon.

 

Tulokset


19.2.2018

Gold Stars ja Mercur joukkuekilpailujen kärkeen

Senioreiden SM-kilpailujen neljäs viikko huipentui viimeisen karsintaerän taistelutahtoa huokuneeseen tunnelmaan, jossa Euran Gold Stars siirtyi miesten ja Helsingin Mercur naisten joukkuekilpailujen kärkeen. Lisäksi Kouvolan Pinfansin Nina Porvari oli viikon naisonnistuja.
 
Toiseksi viimeisen karsintaviikon raportti löytyy tuttuun tapaan Suomen Keilailuliiton nettisivuilta!
 

Tulevat tapahtumat