Kouvolan Keilailuliitto ry:n toimintaa tukevat:
Ajankohtaista
1.8.2018

Kouvolan keilahalli valmiina uuteen kauteen

Kouvolan keilahalli valmistautuu vähitellen uuteen kauteen. Kesäkilpailu pyörii hyvällä vauhdilla ja junioritoiminta jatkuu virkeänä. Kouvolan keilahallin ilmastoiduille radoille kannattaa poiketa kuumemmillakin loppukesän helteillä!


26.7.2018

Niko Oksanen saavutti All Event -pronssia ja joukkuehopeaa nuorten MM-kilpailuissa

Kouvolan All Starsin Niko Oksanen oli edustamassa Suomea nuorten MM-kilpailuissa Yhdysvaltain Detroitissa 27.7.-3.8.2018 välisenä aikana.

 

Matka oli menestyksekäs, sillä Niko saavutti henkilökohtaisen All Event -pronssin ja joukkuehopeaa yhdessä muun Suomen joukkueen kanssa.

 

Kisasivut

 

Lisätiedot, tulokset ja uutiset:

> Kilpailutoiminta > Kansainväliset kilpailut

 


19.7.2018

Lasten, nuorten ja perheiden liikuntapäivä 4.8.

Kouvolan Keilailuliitto järjestää lasten, nuorten ja perheiden ilmaisen liikuntapäivän lauantaina 4.8. kello 10.30-15.30 Kouvolan Urheilupuiston ympäristössä.

 

Päivän aikana osallistujat pääsevät nauttimaan keilailusta, hohtominigolfista ja aktiivisesta sisäliikunnasta. Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten nyt suurella joukolla mukaan!

 

Ilmoittautumiset 29.7. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info.kouvolankeilailuliitto@gmail.com tai puhelimella numeroon 0400-551838.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

 


7.6.2018

Nina Porvari kauden 2017-2018 Fair Play -pelaaja

Pinfansin Nina Porvari palkittiin Kouvolan Keilailuliiton kauden 2017-2018 Fair Play -pelaajana. Pokaali ojennetaan henkilölle, joka yleisesti positiivisen ajattelun ja toiminnan myötä tuo esiin sitä keilahallilla ja keilaajien parissa. Palkinto jaettiin keilailuliiton sääntömääräisessä vaalikokouksessa ja sitä olivat ojentamassa edellisen vuoden voittaja Ari Paananen (vas.) ja Kouvolan Keilailuliiton puheenjohtaja Aarne Timonen.

 

AIkaisempien vuosien palkitut


21.5.2018

Junioreiden kausi päätökseen

Kouvolan keilailuliiton junioriharjoitusten päätöstilaisuus pidettiin 16.5. Viimeisten harjoitusten ja kilpailun jälkeen siirryttiin yläkerran kabinettitiloihin, jossa palkittiin junioreita hienoista suorituksista tarjoilujen kera. Kiitokset kaikille mukanaolijoille koko kaudesta ja nähdään jälleen syksyllä!

 

Lisää kuvia:

Juniori- ja nuorisotoiminta > Juniorit


11.5.2018

Kouvolan Keilailuliitto mukana Unelmien liikuntapäivässä

Kouvolan Keilailuliitto oli mukana Suomen Olympiakomitean Unelmien liikuntapäivässä järjestämällä avoimien ovien päivän yhteistyössä Kuusankosken Keilailuliiton kanssa. Samalla tapahtuma oli osa kansallista perheliikuntahanketta. Helatorstaina 10.5. Kuusankosken keilahallilla järjestetyssä tapahtumassa nähtiin keilailun iloa ja useita hymyileviä kasvoja.

 

Kaatohaasteen arvonnassa ratamaksulahjakortin KoskiBowlingiin voitti Tiina Huhtala. Voittajalla on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitokset kaikille osallistujille ja tervetuloa uudestaan keilaamaan!


9.5.2018

Junioreiden kauden päätöstilaisuus 16.5.

Kouvolan Keilailuliiton junioriharjoitusten päätöstilaisuus pidetään keskiviikkona 16.5. kello 17.00 alkaen. Ohjelmassa on kevään viimeiset harjoitukset erikoisohjelmalla, jonka jälkeen kaikki juniorit ja huoltajat ovat tervetulleita keilahallin kabinettitiloihin. Siellä on tarjolla pientä purtavaa ja tarjoilun ohessa palkitaan mm. kevään JunioriRankingin onnistujia. Tervetuloa nauttimaan!

 

Kevään JunioriRankingin tulokset:

 

Ryhmä 1

1. Heli Paananen

2. Alissa Holopainen

3. Matias Nieminen

 

Ryhmä 2

1. Joel Korppi

2. Tiiamari Laukkanen

3. Juho Leivo

 

Tulokset ja lisätiedot:

> Juniori- ja koulutustoiminta > Juniorit


8.5.2018

Kevätkaadot, 4.4.-5.5.2018

Alkukilpailu 4.4.-5.5.2018 välisenä aikana,

viimeinen kilpailuerä lauantaina 5.5. kello 12.30.

 

Loppukilpailu Kouvolan keilahallissa tiistaina 8.5.2018 kello 17.00 alkaen.

 

Loppukilpailun tulokset

1. Joni Oksanen, All Stars

2. Mika Oksanen, All Stars

3. Niko Oksanen, All Stars

 

Kilpailuilmoitus

Rataolosuhde

 

Tulokset ja lisätiedot

> Kilpailutoiminta > Kilpailut


25.4.2018

Keilailun avoimien ovien päivä 10.5.

Keilailun avoimien ovien päivä Kuusankosken keilahallilla helatorstaina 10.5. kello 10.00-14.00.

 

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up ­-päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä.

 

Samalla tapahtuma on osa kansallista perheliikuntahanketta, jonka tarkoituksena on aktivoida lapsiperheitä liikkumaan yhdessä ja kokeilemaan uusia urheilulajeja. Hankkeessa ovat mukana Suomen Keilailuliitto, Suomen Golfliitto ja Ski Sport Finland.

 

Päivän aikana kaikilla liikkujilla on vapaa pääsy Kuusankosken keilahallin radoille täysin maksutta. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Paikalla on Kouvolan ja Kuusankosken keilailuliittojen koulutettuja ohjaajia, jotka opastavat ensikertalaisia keilailun kiehtovaan maailmaan. Päivän aikana voi osallistua haastekilpailuun, jossa palkintona on keilailuaiheinen yllätys.

 

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Kouvolan ja Kuusankosken keilailuliitot. Lisätietoja Unelmien liikuntapäivästä löytyy osoitteesta www.unelmienliikuntapaiva.fi

 

Tervetuloa!


24.4.2018

All Stars 1 Paikallissarjan voittoon

All Stars 1 marssi Kouvolan Keilailuliiton tämän kauden Paikallissarjan voittoon. Loppuottelussa kaatui Nuppi 1 lukemin 760-664.

 

Paikallissarjan lopputulokset:

1. All Stars 1

2. Nuppi 1

3. All Stars 2

4. SF-Kouvola 1

 

Liigakarsinnassa Power Bowling voitti Jytkyn.

 

Tulokset ja lisätiedot:

Kilpailutoiminta > Paikallissarjat


Tulevat tapahtumat


» Näytä kaikki