Kouvolan Seudun Keilailuliitto ry:n toimintaa tukevat:
Arkisto
15.10.2018

Niko Oksanen viides Euroopan Tourin osakilpailussa Norjassa

Kouvolan All Starsin Niko Oksanen sijoittui viidenneksi vuoden viimeisessä European Bowling Tourin osakilpailussa Norjan Oslossa. Oksanen keilasi nousujohteisen loppukilpailun ja nousi kahden viimeisen sarjan, 223 ja 235 avulla uransa tähän mennessä parhaimpaan EBT-osakilpailun sijoitukseen. Samalla kouvolalaisen viides sija oli toiseksi paras suomalaissijoitus tämän vuoden kiertueella. Turnauksen voitti Ruotsin Eric Sjöberg.
 
"Kyllähän tuo aika lyhyt finaali kolmen sarjan blokkeina oli, vähän jäi kaivelemaan, kun marginaalit vain muutamista heitoista kiinni. Ehkä keilatkin olisivat voineet pomppia tänään onnekkaammin, mutta otan tämänkin sijan vastaan. Positiivisena puolena ainakin nälkää jäi taas tästäkin kisasta. Tiivistettynä olo on siis jonkin verran pettynyt, mutta reissu oli hyvää valmistautumista MM-kisoihin ja jälleen kerran opettavainen!" Niko kertoi tunnelmistaan Suomen Keilailuliiton tiedotteessa.
 
Oksanen oli hyvässä vireessä läpi viikon, sillä turnauksen alkukilpailussa mies keilasi uransa 21. 300-sarjan ja tuloksen 1466. Toinen turnauksessa mukana ollut kouvolalainen MIka Oksanen selvisi alkukilpailusta semifinaaliin, mutta ei enää siellä onnistunut raivaamaan tietään jatkoon. Mika sijoittui lopulta 45. sijalle.
 
Tulokset
Suomen Keilailuliiton uutinen

Tulevat tapahtumat